Pieter Krijne, bruggenbouwer bij uitstek

Pieter Krijne; wie is het

Dankzij zijn enorme inzet, bouwt hij bruggen over de hele wereld. Dit doet hij onder andere op het gebied van voedsel. Hij zet zich mede in om alle mensen ter wereld wakker te schudden en na te laten denken over de oorsprong van voedsel. De organisatie die hiermee gemoeid is heet Bridge2Food, welke is opgericht in 2002. Inmiddels is de heer Krijne 4 jaar aan Bridge2Food verbonden.

Dhr P Krijne

De heer Krijne is verder momenteel actief als:

-mede-eigenaar van Waterberg Bushfield Retreat
-mede-eigenaar van The Art Group BV
-lid van de Raad van Toezicht bij Kinderopvang SKAR

Daarnaast is hij sinds oktober 2006 eigenaar van KZ Meet- en regelapparatuur BV in Zwolle. Vanuit deze organisatie wordt allerlei materiaal ontwikkeld, geproduceerd en geleverd dat nodig is voor aansluitingen op kleine en grote gas- waterleidingen.

Bij Waterberg Bushfield Retreat is iedereen welkom die in levende lijve wil ervaren hoe het is om middenin de Afrikaanse natuur te verblijven. Het verblijf ligt in een malariavrij en gegarandeerd stil, ecovriendelijk gebied. Daarnaast heeft het diverse voorzieningen zoals een midgetgolfbaan voor de kinderen en een jacuzzi alsook een sauna ter ontspanning na een enerverende wandeling. Omdat het resort wordt beheerd vanuit Nederland met de heer Krijne als mede-eigenaar, zal men nimmer vastlopen in communicatie. Ook hier is de inzet van de heer Krijne reusachtig positief.

Pieter Krijne; een veelzijdige zakenman Met de heer Krijne kan men veel kanten op. Waar hij aan de ene kant eigenaar is van een bedrijf dat gaat over gas- en waterleidingen, denkt hij aan de andere kant mee in oplossingen binnen de kinderopvang. Ook is hij mede-eigenaar van The Art Group BV in Deventer. Bij het googlen naar de naam 'Pieter Krijne' wordt men voornamelijk geïnformeerd over zijn zakelijke kant. Toch spreekt vanuit zijn functies bij The Art Group BV en de SKAR zijn persoonlijke kant een duidelijke taal. Deze taken neemt niet zomaar iedereen op zich; daar dient persoonlijke interesse voor aangewakkerd te zijn.

Ondanks dat uit al zijn blogs en huidige carrière-informatie lijkt alsof de heer Krijne het erg druk heeft, is hij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zoekt u een echte entrepeneur, die niet bang is om verder te reizen dan zijn eigen horizon? Heeft u altijd al iemand aan uw zijde willen hebben die zich met hart en ziel weet in te zetten voor allerlei soorten mensen? Of bent u op zoek naar iemand die onmiddellijk kan inspelen op vastlopers binnen uw organisatie en op verschillende terreinen verrassende openingen bedenkt? U hoeft niet verder te zoeken; Pieter Krijne is de aangewezen persoon!
 
Profile

windylack

Author:windylack
Welcome to FC2!

Latest journals
Latest comments
Latest trackbacks
Monthly archive
Category
Search form
Display RSS link.
Link
Friend request form

Want to be friends with this user.